fbpx

Selekcija sireva

Izbor sireva tematski je određen područjem koje Vam želimo predstaviti, pri tome lokalitet ali i specifičan stil izrade sira igraju ključnu ulogu. Kompozicija i prilozi koje za ove selekcije vlastoručno izrađujemo poput džemova, octova, marinadi i ulja trebali bi Vam pružiti naše viđenje ponuđene priče. Koja sjajno paše uz birana vina iz naše ponude.

Kontesa od otoka

Kontesa od otoka

Dinarski kravlji.zreli, Tartuf kravlji odležani,srednje zreli, Liburnijan srednje zreli ovčji sir, Kozlar svježi blagi kozji sir, svježe grožđe, džem buče, rukola

(ukupno200 gr. sira)
120 kn
Kapetanov izbor

Kapetanov izbor

Težački XO, kravlji sir, Papar kravlji odležalni sir aromatiziran sa zrncima papra, Likotin srednje zreli ovčji sir, Komte, kravlji mlađi do srednje zreli Francuski trapist, Kozlar kozji sir, dozrio u komini maraske, 2 papričice iz ulja punjene skutom, ukiseljene tikvice, zapečena rajčica, orašasti plodovi, marinirani celer

(ukupno 300-350 gr. sira)
160 kn