fbpx

Naši sjajni sastojci

Namirnica, namirnica, namirnica, a onda poseban tretman namirnica u našem bistrou. U svakom jelu koristimo tri do četiri pomno kombinirana sastojka, optimalno termički obrađena i s minimalnim udjelom začinske komponente. Željeni rezultat je lagano jelo u kojemu namirnice dolaze do izražaja u potpunosti, preciznim kombiniranjem palete okusa.

Čovjek iza
staklenih vrata

Upoznajte Gorana Sertića

Glavni chef je 29-godišnji Goran Sertić,
koji ima vrlo ozbiljne reference u ovom poslu.

U Pomerí je stigao iz Noela, koji je nedavno dobio Michelinovu zvjezdicu, a prije toga je radio s chefom Dinom Galvagnom, jednim od najistaknutijih imena u hrvatskom kulinarstvu. Goran Sertić je prihvativši ulogu chefa u Pomeriu i prihvatio zadani koncept na kojemu se temelji gastrološki pristup lokala. Uloga je to u kojoj se ovaj kuhar od formata prilično komotno snašao te nastavio razvijati i kreirati jela usklađena s tematskim i pristupnim postulatima. Dio kuharskog tima je naslijedio a dio dodatno nadogradio u funkcionalnu harmoniziranu cjelinu.
Bez obzira na to, Sertić ovdje samostalno izrađuje kruhove i sve tjestenine koje se koriste, a posla ima i s obradom mesa i ribe jer pred gosta moraju stići potpuno očišćeni i savršeno filetirani. Povezao je bistro s nizom OPG-ova od kojih nabavljaju namirnice, a osim toga sve druge temeljne namirnice poput ribe i mesa nastavio je usklađivati s postavljenim i provjerenim dobavljačima.

Posebne ponude

Svakog dana nudimo dvije posebne ponude s jedinstvenom cijenom od 70 kn.

S-MENI kao "paket" glavnog jela i čaše vina, te TAPASE i VINO, što podrazumjeva dvije čaše vina i jednu porciju tapasa.

S-MENI

je izraz želje da uvijek ponudimo za Vas maštovit, ukusan i zdrav te cjelovit obrok uparen sa čašom vina

VINO i TAPASI

za opuštajuće trenutke, maštoviti zalogaji
i dvije čaše vina upotpunit’ će i najugodnije druženje

Učitavanje&pomoć;